지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of dietary intake of minerals and vitamins for Korean adolescents based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2021
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Evaluation of Nutritional Status of Vitamins and Minerals according to Dietary Supplements Consumption in Korean Adults: Based on the Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2018-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Sodium Intake in Korean Children Aged 3-5 Years during the COVID-19 Pandemic: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
Vitamin K Contents of Processed Food and Restaurant Meals in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Vitamin D and Calcium Intake on Osteoporotic Fracture and Socioeconomic Costs Reduction Based Meta-analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Effects of Supplementing Vitamin E and Nanoparticle-Sized Vitamin E on Growth Performance, Blood Profile, and Meat Quality in Broilers
한국가금학회지
2023 .03
Nutrient Intakes and Chronic Disease Risk by Egg Consumption in Korean Adult Women : 2013 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
중년남성에서 밀가루음식 섭취빈도에 따른 영양소 섭취와 건강지표- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2018 .01
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우리나라 노인의 식품불안정성 및 관련 요인: 2013년 국민건강영양조사자료
대한영양사협회 학술지
2015 .01
Verification of Vitamin B₂ Analysis for Update of National Seafood Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 여주의 지역별, 수확시기별, 숙기별 Vitamin C 함량
한국식품영양학회지
2016 .08
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
한국식품영양학회지
2016 .06
2016년 국민건강영양조사에 나타난 식사 횟수에 따른 영양 및 식품섭취 실태조사 - 20, 30대 여자를 중심으로
한국식품영양학회지
2020 .01
0