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Advanced Methods for Isolating from and Confirming Campylobacter spp. in Milk and Dairy Products: Review
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Molecular characterization of macrolide resistant Campylobacter isolates from poultry in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Longitudinal study of the distribution of antimicrobial resistant Campylobacter strains from an integrated broiler chicken operation
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Comparison between Cultural Method and Real-Time Method for Improving the Detection Method of Campylobacter jejuni/coli in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter jejuni in Ground Meat Products in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Development of an Improved Selective Medium for Isolation of Campylobacter upsaliensis from Foods to Manage Potential Human Pathogen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation on Microbial Contamination in Chinese Cabbage Cultivated Soil in Korea
한국토양비료학회지
2017 .12
Prevalence of Campylobacter in Retail Raw Chickens and their Motility Phenotypes in South Korea
농업생명환경연구
2020 .01
인도네시아의 옥수수 생산 및 생산성 제한 요인
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Resistance Assessment of Botryosphaeria spp. to Various Fungicides in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
The Chemical Study on Pear (Pyrus spp.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
마른김(Pyropia spp.) 가공 공정 경과에 따른 미생물 오염도 분석
한국수산과학회지
2018 .02
우유에서 장출혈성 대장균과 캠필로박터균의 행동예측 모델 개발 및 정량적 미생물 위해성 평가 연구
한국식품과학회지
2021 .10
Phenotypic Variations in Core Collections in Capsicum spp.
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
배 ‘그린시스(Pyrus spp.)’의 자가불화합 인자 구명
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
인공지능 학습용 이미지 데이터 구축을 위한 심비디움 및 안스리움의 품질 등급 분석
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Content Analysis of Isoquercitrin of Aster spp.
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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