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2018
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마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
Heavy metal concentration of laver Pyropia sp. on the processing and marketing steps in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Microbial contamination levels in major dried fishery food products distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Monitoring of Microbial Contaminants of Beef, Pork, and Chicken in HACCP Implemented Meat Processing Plants of Korea
한국축산식품학회지
2018 .01
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
APPLICATION OF MICROBIAL FERMENTATION IN SEAWEED PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The Effect of High Pressure Processing on the Microbial, Physical Properties and Antioxidant Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유통중인 주요 건어포류의 미생물학적 조사
수산해양교육연구
2021 .06
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Characterization of Subcritical Water Hydrolysate and Spray Dried Powder from Laver (Pyropia yezoensis)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Relation between Chemical Properties and Microbial Activities in Soils from Reclaimed Tidal Lands at South-western Coast Area in Korea
한국토양비료학회지
2015 .08
Practical examples of microbial use and industrial status for agriculture
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Current status and future of Pyropia(GIM) industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
조미김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 항산화활성의 변화
한국수산과학회지
2018 .08
COMPARATIVE STUDY ON TEMPORAL PHYSICOCHEMICAL QUALITY AND MICROBIAL CONTAMINANTS IN EASTERN OYSTERS (Crassostrea virginica) FROM CLOSED AND OPEN WATERS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Microbial Cell Factories as a Future System for Production of Food Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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