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이용수
2013
2012
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Abstract
Introduction
Materials and Methods
Result and Discussions
Conclusion
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Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Hyperspectral imaging technique to evaluate the firmness and the sweetness index of tomatoes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
토마토(Solanum lycopersicum L.) 품종 간 수용성 비타민과 폴리페놀계 성분 함량 변이 분석
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
완숙토마토와 방울토마토에 있어서 대목 종류에 따른 과실 수확량의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
비파괴적인 경도 측정을 통한 저온저장 토마토(티와이250)의 감모율 예측
Food Science and Preservation
2017 .04
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Formulation of Edible Coatings from Alfalfa Saponins to Enhance the Postharvest Quality of Tomatoes
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Targeted Mutagenesis of SGR1 Gene Using CRISPR/Cas9 System Enrichment of Lycopene and β-carotene Content in Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Effects of 1-MCP and calcium chloride treatments on quality maintenance of full-ripe cherry tomatoes
Food Science and Preservation
2020 .07
CRISPR/Cas9-mediated Editing of Genes to Reduces Tomato Fruit Allergen
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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