지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Seasonal Dynamics Changes of Photosynthetic Pigments of Tomatoes due to Variations in an Aerial Environment in Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Industrial Application of Microalgae to Functional and Nutrition Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Growth, Morphology, and Photosynthetic Activity of Kale according to Far-Red Fraction
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Evaluation of Natural Pigments for Their Health Promotion Efficacy as a Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
온도 증가와 건조 스트레스가 백합나무의 생장, 광합성 및 광색소 함량에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2015 .01
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening and stability test of anthocyanin-based pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Estimation of Canopy Photosynthesis with FvCB Model and Nitrogen Content in Bell Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Pigmenting 기술 적용을 위한 표면강도 증강제 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
구리 안료 종류에 따른 산화 특성 비교 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Global health functional food consumption trend
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Photosynthetic Characteristics of Tomato Leaves according to Seasonal Changes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Strawberry Photosynthetic Characteristics according to Leaf Position and Days after Planting
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Development of health functional food to improve memory: Focusing on efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0