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The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of Spray-drying Condition and Surfactant Addition on Morphological Characteristics of Spray-dried Nanocellulose
Journal of forest and environmental science
2017 .01
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Analysis of volatile compounds in Curcuma longa L. with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Spray 방법을 이용한 친환경 셀룰로오스 비즈 제조: 건조 방법에 따른 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
The effect of Black Radish extract (BRE) on 3T3-L1 cells adipogenesis by NGS analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The immunostimulatory effects of polysaccharides from black radish against cyclophosphamide-induced Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Application of Spray-Dried Porcine Plasma in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Value of spray-dried egg in pig nursery diets
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Selection of Heat Stress-Resistant Varieties from Radish and Analysis of Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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