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Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Functions Enhancement through Fermentation of Lactic Acid Bacteria with Korean Traditional Medicines
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
LAB Fermentation Improves Production of Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Withania somnifera Extract and Its Metabolic Signatures as Revealed by LC-MS/MS
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .04
Lactobacillus plantarum GBL17 균주를 이용한 복분자 유산발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Isolation and Identification of Noble Lactic Acid Bacteria
Quantitative Bio-Science
2018 .11
유산균 측정을 위한 형광측정법의 안전성 평가
한국지역사회생활과학회지
2019 .08
Anti-Obesity Effect of Kimchi with Starter Cultures in 3T3-L1 Cells
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .01
Comparative Evaluation of Culture Media for Quantification of Lactic Acid Bacteria in Various Dairy Products
한국미생물·생명공학회지
2023 .03
유산균의 최신 연구동향
생명과학회지
2025 .01
Combined Non-Thermal Microbial Inactivation Techniques to Enhance the Effectiveness of Starter Cultures for Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
Microbiota and Physicochemical Analysis on Traditional Kocho Fermentation Enhancer to Reduce Losses (Gammaa) in the Highlands of Ethiopia
한국미생물·생명공학회지
2018 .01
항고혈압 활성을 가진 식물유래 젖산균의 생균제 특성
한국환경과학회지
2016 .06
Current Safety Issues for Lactic Acid Bacteria and Restoration of Gut Microbiota by Administering Female Rat with LAB Culture Supernatants
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Stability of thiolated arsenicals from DMAV under lab scale
대한지질학회 학술대회
2015 .10
젖산발효한 연근, 도라지 당추출 발효액의 항산화 활성과 음료기호성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .02
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Biotransformation of Ginsenosides by Eoyukjangderived Lactic Acid Bacteria in Mountain-cultivated Ginseng
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
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