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[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Metabolomics of differently colored Gladiolus cultivars
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Gene Expression Profiling through de Novo Transciptome Sequencing Provide Insights for the Mechanisms Underlying Side Branch Suppressions that Enhance the Production Quality of the Standard Chrysanthemum Cultivars (Dendranthema grandiflorum Ramat.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Role of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Identification of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Floral Scent Analysis in Different Chrysanthemum (Dendranthema grandiflorum Kitamura) Cultivars using Electronic nose
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
비나인 처리농도 및 처리시기에 따른 국화 ‘백마’ 품종 신장억제효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
논문철회: 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2022 .12
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국화 육종기술과 신품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
수확시기에 따른 노랑찰옥수수의 총카로티노이드 함량 및 항산화 활성 변화
한국육종학회지
2017 .01
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
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