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옻씨 추출물의 항산화 활성과 옻씨 추출물을 첨가한 발효유의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Green Inhibition Properties of Rhus verniciflua Plant Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
발효옻나무의 제조공정에 따른 기능성분 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Antioxidant and Nitrite Scavenging Activities of White Ginseng by Adding Schisandra chinensis Baillon (Omija)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
LPS 유도 RAW264.7세포에서 발효 옻 추출물을 함유한 장류의 항염증 효과
한국식품과학회지
2018 .12
무독화 옻 추출물로 제조한 발효식초의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Anti-inflammatory Effects of Rhus verniciflua Seed Ethanolic Extract by LPS-Stimulated Raw 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of physicochemical properties by different parts of Rhus verniciflua and food properties of Rhus verniciflua seed
Food Science and Preservation
2022 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
활성성분 소실억제를 위한 발효 옻 제조공정 설정
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Polyphenol Composition and Anti-Corrosion Properties of Cryptostegia grandiflora and Rhus verniciflua Plant Extracts on Mild Steel in Acidic Medium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Changes in the Content of Phenolic Compounds According to the Solvent Extraction Conditions of Rhus verniciflua stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
유산균 발효에 의한 골드키위 발효물의 항산화 효능 증진
Food Science and Preservation
2018 .04
Increased Health Functionality of Kimchi Containing Mixture of Wild Vegetables with Nitrite Scavenging Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오배자(Rhus chinensis) 메탄올 추출물의 항산화 및 미백 효능
농업생명환경연구
2022 .03
발효옻 추출물의 헬리코박터파이로리 생장억제 및 항염증 활성
한국식품과학회지
2016 .10
Changes in biological functions composition during fermentation of Rhus verniciflua Stokes by Fomitella fraxinea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건조 방법에 따른 느타리버섯과 새송이버섯 열수추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
추출 온도 및 시간에 따른 현초 열수 추출물의 항산화 및 항염증 활성
한국식품영양과학회지
2018 .10
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