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Anticancer Activity of Lycium ruthenicum Murr.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Antidiabetic and Anti-Inflammatory Activities of Lycium ruthenicum Murr. and Lycium barbarum L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Lycium ruthenicum M. Extracts Attenuates the H₂O₂-Induced Oxidative Stress by Releasing the Antioxidant Enzymes (SOD, Catalase) Gene Expression in a Human Hepatoma HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
감귤의 기능성 성분과 생리활성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
국내산 유색미와 잡곡류의 품종별 기능성분 및 생리활성 비교
한국식품과학회지
2024 .10
General and Functional Component of New Varieties in Boxthorn (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
The Biological Activities and Functional Substances of ‘Fuji’ Apple at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Contents of Sugars and Functional Compounds in Plant Parts of Boxthorn Tetraploid Lines (Lycium Chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Antioxidant, antibacterial, and antiinflammatory effects of fermented milk made with Lycium chinense Mill extract, red ginseng extract, and rice powder
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Determination of Betaine Content and Antioxidant Activities of Lycium chinense
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 풋고추의 생리활성 성분의 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건조 구기자의 추출에 따른 항산화 효능 모니터링
Food Science and Preservation
2016 .12
약용식물의 기능성 성분 분석 및 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
딸기과실의 성숙시기별 생리활성성분 함량분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
딸기 주요성분의 동시분석법 개발 및 국내 재배종과 육성계통의 생리활성 성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
베리류 열매 와인의 발효기간별 기능성 성분 및 생리활성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Labor Saving Fruit and Sprout Harvest Methods for Gogi Berry (Lycium chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
수확시기별 구기자 잎 및 열매 추출물의 항산화 및 항염증 활성 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .07
추출용매 및 품종에 따른 땅콩 겉껍질의 기능성분 및 생리활성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .09
Component Contents in Plant Parts of Boxthorn Tetraploid Lines(Lycium Chinense Mill.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
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