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이용수
Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
ANALYSIS AND UTILIZATION OF LIPID FROM FISH BY-PRODUCT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
사료 내 단백질과 지방 수준이 참돔(Pagrus major) 치어의 성장, 사료효율 및 비특이적 면역력에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .06
Extraction of lipids from belly parts of Salmon and improvement of concentration of omega-3 fatty acids by enzymatic reaction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Blood lipids and all-cause mortality among old people: the Chinese Longitudinal Healthy Longevity Survey 2008-2018
Epidemiology and Health
2022 .01
Inhibitory Effects of Lactobacillus plantarum Q180 on Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양학회지
2019 .01
자연산과 양식산 해삼(Apostichopus japonicus)의 지방산 조성 비교
한국수산과학회지
2016 .08
Preparation of medium- and long-chain structured lipid from DHA-enriched glyceride with capric acid via lipase-catalyze reactions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Young Persimmon Fruit improves lipid metabolism via inhibition of pancreatic lipase activity in the in vitro and in vivo experiments
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
A Potential Authentication of Re-Esterified Triacylglycerol-Type Omega-3 Oils Using Cluster Analysis of Lipid Profiles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of blueberry extracts on improvement of lipid profiles in high fat diet mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimal Dietary Protein and Lipid Levels for Growth of Juvenile Israeli Carp Cyprinus carpio
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
경북지역 일부 대학생들의 식사 중 지방산 섭취양상과 체지방 축적의 상관관계 분석
한국식품영양학회지
2015 .02
Effect of chromium on photosynthesis and lipid accumulation in Micractinium pusillum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The Role of Autophagy in Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
미생물에 의한 단세포유지의 생산과 이용
한국식품과학회지
2015 .12
Variation of Protein, Lipid, Fatty Acid and Sugar Contents of Soybean Seeds in Drought Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lipid Peroxidation, Enzymatic, and Non-enzymatic Antioxidant Scavenging Systems in Damaged Cortical Tissues of Cold-stored ‘Wonhwang’ Pears
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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