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The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
보릿가루의 첨가가 부침개의 품질특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2017 .01
Physicochemical Characteristics and Sensory Acceptance Test of Calcium-ion Drinks Fortified with Maesil (Prunus mume) Cheong
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2017 .10
취반기구에 따른 밥과 누룽지의 품질 특성 연구
한국생활과학회 학술대회논문집
2023 .05
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
전통시장 대표 음식 개발을 위한 보릿가루 첨가 호떡의 품질특성 및 기호도 평가
한국식품조리과학회지
2018 .01
Consumption of Health Foods: Through the Investigation of the Cereal Grain Industry
Journal of The Korean Data Analysis Society
2016 .12
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
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Nutrition Research and Practice
2022 .08
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Plum-fortified Yakju
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
유산균을 이용한 보리의 발효를 통한 항산화 및 미백 효과
생명과학회지
2018 .04
톳가루와 보릿가루 첨가가 쌀가루 증편의 이화학적·관능적 특성에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2016 .08
새싹보리 분말 첨가 쿠키의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2022 .08
The effect of grain size, grain boundary materials, and grain boundary thickness on the magnetic properties of Fe-based magnetic materials
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2019 .11
리나라 죽(粥)의 지역별 향토성 비교 연구 : 향토음식문헌을 중심으로
한국생활과학회지
2024 .10
우리나라 곡물류 생산량에 기상요소의 영향에 관한 연구
한국환경과학회지
2015 .03
옥수수를 보리로 대체 급여 시 육성돈의 성장, 영양소 소화율 및 혈액성상에 미치는 영향
한국환경과학회지
2016 .07
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