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Applied Biological Chemistry
2015 .01
Changes in Chemical Properties and Antioxidant Activities of Dietary Phenolic Acids by Thermal Processing at High Pressures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activities of Selected Berries and Their Free, Esterified, and Insoluble-Bound Phenolic Acid Contents
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protocatechuic Acid: A Bioactive Metabolite of Anthocyanin in Rose Petal Extract with Anti-Skin Aging Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Phenolic acids의 항산화 및 항당뇨 활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effects of Cell Wall Degrading Enzyme on Phenolic Acid Composition and Antioxidant Activity of Maize Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Profiles of Phenolic Acids and Amino Acids from Stevia Extracts Obtained by Optimized Heat-Reflux Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Thermal treatment of apple puree under oxygen-free condition: effect on phenolic compounds, ascorbic acid, antioxidant activities, color, and enzyme activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
모링가 부위별 추출물의 항산화 활성 및 파이토케미컬 함량
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
겹삼잎국화 추출물의 항산화 활성과 페놀산 분석
한국식품영양과학회지
2020 .01
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Synthesis and Characterization of Phenolic Acid/Hydroxypropyl-β-Cyclodextrin Inclusion Complexes
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Antioxidant Activity and Total Phenolic Content in Three Legumes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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