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Ginsenoside content in Processed Red ginseng Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Customized Health Functional Food (HFF) Using Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Assessing the adoption potential of a smart greenhouse farming system for tomatoes and strawberries using the TOA-MD model
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Development Strategy of Processed Food using Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
A Comparative Study of Ginseng Berry Production in a Vertical Farm and an Open Field
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
R&D strategy for functional food through successful cases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Licensing Strategy of Food (Health Functional Food-Oriented)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of health functional food to improve memory: Focusing on efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Strategy of clinical trial for functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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