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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Effects of Modified-Extracts of Salicornia herbacea L. on Constipation Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Effect of Preparation Methods on the Characteristics of Salicornia herbacea Salt
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P3-91] Optimization of Extraction Conditions from Salicornia herbacea Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
함초 분말 첨가가 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .09
[S15-2] Biological Activities of Salicornia herbacea and Development of Functional Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P10-301] Anticarcinogenic and Antioxidant Activities of Extracts from Salicornia Herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-217] Immunological Activities of Hot-Water Extract from Leaves of Salicornia herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Salicornia herbacea on osteogenic and anti-adipogenic activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-85] Antioxidant Activity of Hamcho (Salicornia herbacea L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antimicrobial Activities of Ethanol-Extracted Fractions from Salicornia herbacea L. and their Correlation with Major Constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P5-64] Antimicrobial Effects of Methanol Extract and Fractions from Salicornia herbacea L. on Food-borne Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
오디뽕과 함초 분말의 첨가에 의한 멸치 액젓의 품질 향상
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
염생식물의 기능 : 퉁퉁마디(S.herbacea)의 항산화능
수산해양교육연구
2007 .08
함초 조다당체 및 조사포닌의 생리활성
Food Science and Preservation
2009 .02
Effect of dietary intake of the mixture of Salicornia Herbacea L. and plant extracts on the diet-induced obese rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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